Träning av häst

Vi tar emot ponnyer och hästar av alla storlekar och typer. Vi har erfarenhet av att grundutbilda hästar för hopp, dressyr och western såväl som vanliga allroundhästar och skogsmullar. Vi har också erfarenhet av såväl svårridna som svårhanterade hästar, men tar ej emot hästar som systematiskt kastar av, eller inridningar som någon annan ”misslyckats” med. Vi tar även emot hingstar.

Vi har erfarenhet av att förbereda och visa hästar på treårstest. 

Vi lägger tillsammans upp en plan som passar den enskilda hästen. Hästen tränas varierat och mångsidigt för att stärka den både mentalt och kroppsligt samtidigt som den får en bred grund. Ju mer ägaren/ryttaren kan närvara desto bättre bli resultatet, speciellt på lång sikt. Arbetspass där vi jobbar tillsammans med ägaren/ryttaren, likaså ridlektioner, är frivilliga men ingår i träningsavgiften. Vi är inte intresserad av ”snabba lösningar” utan jobbar för långsiktiga och hållbara resultat. 

Priser

  • Inridning/utbildning av d-ponny/ islandshäst och stor häst: I träningsavgiften ingår stallplats eller rasthage med ligghall under vinterhalvåret, grovfoder, full skötsel samt träning 4-5 pass i veckan. Pris 8750 kr/mån inkl 25 procent moms eller 2500kr/vecka. Vid en träningsperiod om tre månader lämnas rabatt på sista månaden så att kostnaden totalt blir 22 500 kr.
  • Inridning/ utbildning av ponny kat a-c, samma villkor som ovan men avdrag på 500kr per månad eller 150kr per vecka.