Aktuellt

Ridläger Sommaren 2021

Nu finns information om sommarens ridläger för barn och vuxna,gå in på ”Ridläger” i menyn för att läsa mer!

Kurs med Malin Hellstedt 1-2/5 2021

Välkomna till oss för att få kunskaper och inspiration från denna skickliga kvinna som är känd bl.a. för sina uppvisningar på Friends Arena, Eurohorse och Falsterbo Horseshow. Malin är hästkonstnären som kan det mesta i hästväg. Hon är en mycket påläst och kompetent ambassadör för klassisk ridkonst då hon själv under många år tränat för bl.a. Arthur Kottas Heldenberg (fd. Chef för spanska ridskolan), Colonel Christian Carde (fd. Chef vid Cadre Noir) och tjurfäktarlegenden Manuel Jorge de Olivera. Malin undervisar gärna i såväl uppsutten ridning som arbete vid hand, arbete på lång tygel eller frihetsdressyr och trickträning.

Malin är dessutom troligtvis landets skickligaste ryttarinna i damsadel! ttps://m.youtube.com/watch?v=daPDKjHIgKA&t=302s Malin har startat svår klass i Working Equitation och kom tvåa i svenska riksmästerskapet 2019!

Det finns ett begränsat antal platser för både deltagare till häst och åskådare, förbokning krävs och betalning i samband med denna.

Pris för deltagare med häst: 1800 kr för två enskilda pass a 45 min. Lån av rasthage till hästen ingår. Fridhuset är i nuläget enda stället i södra Sverige där Malin håller kurser. För bokning och frågor, ta kontakt med Frida.

Försäljning av Scandbio stallpellets

Scandbio stallpellets! Från och med februari kan ni köpa stallpellets på Fridhuset

🐴

Lättmockad stallpellets gjord på kutterspån,med hög uppsugningsförmåga utan några tillsatser! Bidrar till en bättre stallmiljö, dammar minimalt jämfört med tex torv och eldningspellets.

KAMPANJ!Hela februari 45kr säcken! (Minsta köp 10st säckar)Helpall 60st säckar 2500kr (lastning ingår!)

För frågor och köp kontakta Frida eller Martin på messenger eller telefon 0708698242. Avhämtning efter överenskommelse