Privatlektioner

Vill du utvecklas som ryttare och hästmänniska?

Då är det möjligt att boka privatlektioner för mig, Frida Stensson.

Jag håller privatlektioner på fredagar och söndagar jämna veckor, möjlighet finns även dagtid på vardagar.

En lektion är 45 min och kostar 400kr på egen häst, 450kr på lånad häst. Är ni två som delar kostar det 300kr per person på egen häst och 350kr per person på lånad häst. Jag har hästar och ponnyer att låna för dig som inte har egen. Maxvikt för att låna häst att rida är 75 kilo, för träning från marken är vikten utan betydelse.

Jag håller lektioner i det du vill lära dig mer om, markarbete eller ridning.

Markarbete kan t.ex. innebära tömkörning, ledövningar, miljöträning, klassiskt arbetet vid hand eller långa tyglar. Jag är utbildad ridlärare inom Integrerad ridkonst för Christina Drangel och där fick jag med mig många användbara verktyg för att från marken lägga en god grund som senare tas med vidare i ridningen.

I ridningen undervisar jag med klassisk dressyr som grund, målet är att få en trygg häst som kan ridas för lätta och mjuka hjälper och dressyren ska vara till för hästen dvs göra den mjukare, starkare och mer liksidig. För att uppnå detta är ryttarens sits och kroppsmedvetenhet en viktigt del och här har jag stor nytta av att även vara utbildad yogainstruktör.

Jag vill att ridningen ska vara varierad och intressant för hästen. Jag undervisar gärna i working Equitation och cavalettiarbete samt grundläggande hoppträning.

Privatlektion bokas med fördel i god tid och vid förhinder ska träningen avbokas senast fredag samma vecka, vid senare avbokning behöver jag ta ut en avgift på 150 kr.

Vill man boka ett paket med fem lektioner, förskottsbetalning eller presentkort, så får man 100 kr rabatt på sista lektionen. Ett paket ska nyttjas inom 6 mån.

Bokningar sker via sms till 0738400417 eller messenger.

Vi erbjuder ridning som friskvård och är anslutna till bl.a. e-passi!

Hoppas vi ses, varmt välkomna!