Fridhuset foder och strö

I vår gårdsbutik säljer vi bl.a. Foder och Tillskott från St Hippolyt, Tillskott och Hästvårdsprodukter från Trikem, Stallströ från Scandbio och Hovboots från Scootboot.

Vi är stolta återförsäljare av St Hippolyts och Agrobs produkter.

St Hippolyts hästfoder ligger i tiden

-Det är ett hästfoder som är nästan helt ekologiskt

– Hela fabriken där fodret tillverkas är koldioxidneutral

– Det är ett koncentrerat hästfoder, vilket innebär att man endast behöver ge en liten mängd tillsammans med grovfoder för att täcka in alla näringsämnen inkl vitaminer och mineraler (från 100g/100 kilo kroppsvikt till en häst i underhåll/lätt träning)

-Fodret innehåller örter och andra ingredienser som gynnar hästens magtarmsystem bl.a.

För mer information om foder https://hippolyt.dk/sv/

Svensktillverkade djurvårdsprodukter
och fodertillskott för häst och hund sedan 1954

www.trikem.se

NATURLIG STALLPELLETS

Scandbio stallpellets är en 100% naturlig produkt som lämpar sig perfekt till boxar för hästar och andra djur. Stallpellets dammar betydligt mindre än annat stallströ så som spån till häst eller kutterspån mm. Med mindre damm får du en fräsch och mer trivsam stallmiljö för dig och din häst. Våra stallpellets är spånpellets som tillverkas av torkat och nermalt kutterspån från mestadels gran, som sedan pressas till ströpellets. Inga onaturliga ämnen tillsätts under processen.

Priser 50kr säck Helpall 2600kr

www.scandbio.com/stallpellets/

www.scootboots.se

Öppettider butik tisdag och torsdag kl 16-18 eller efter överenskommelse. För att vara säker på att varan du söker finns hemma kontakta gärna oss innan besök!

Kontakta Martin på telefon: 0708698242 för andra öppettider, sortiment,lager och prisuppgifter. Det går även bra att kontakta oss via Facebook ”fridhuset foder och strö” eller Dm på Instagram ”fridhuset_foder_och_stro” Utprovning och frågor om Scootboot kontakta Frida (sms) 0738400417.

För aktuella kampanjer och erbjudanden följ oss på Facebook och Instagram.