Aktuellt

Kurser med Malin Hellstedt

Planerade kurstillfällen 2022

19-20/3

30/4-1/5

2-3/7

Välkomna till oss för att få kunskaper och inspiration från denna skickliga kvinna som är känd bl.a. för sina uppvisningar på Friends Arena, Eurohorse och Falsterbo Horseshow. Malin är hästkonstnären som kan det mesta i hästväg. Hon är en mycket påläst och kompetent ambassadör för klassisk ridkonst då hon själv under många år tränat för bl.a. Arthur Kottas Heldenberg (fd. Chef för spanska ridskolan), Colonel Christian Carde (fd. Chef vid Cadre Noir) och tjurfäktarlegenden Manuel Jorge de Olivera. Malin undervisar gärna i såväl uppsutten ridning som arbete vid hand, arbete på lång tygel eller frihetsdressyr och trickträning.

Malin är dessutom troligtvis landets skickligaste ryttarinna i damsadel! ttps://m.youtube.com/watch?v=daPDKjHIgKA&t=302s Malin har startat svår klass i Working Equitation och kom tvåa i svenska riksmästerskapet 2019!

Det finns ett begränsat antal platser för både deltagare till häst och åskådare, förbokning krävs och betalning i samband med denna.

Pris för deltagare med häst: 1800 kr för två enskilda pass a 45 min. Lån av rasthage till hästen ingår. Fridhuset är i nuläget enda stället i södra Sverige där Malin håller kurser. För bokning och frågor, ta kontakt med Frida.